Wednesday, February 25, 2009

warrghhhhh~ sangap nye



hmmmm slam to all...
malam ni xde pe yg aku buat juge maraik utk dikongsikan bersama...
aku pulang dri kerje koi 6.45..aku tumpangkan wanie bersame2 aku meredah jam yg tersangat lh teruk kt federal highway tu.. hmm dah la bru bik demam dan dan tu rase nk krem la ape laaa aduh.. smpi umh koi 7.45.. trun gi beli nsik n lepak tgk tv n now ku update blog sbb xnak bgi tertido padahal mte aku dah cm mate ape je lgi ni.. dah sekuyu2 alam ni.. hmmm mane atk nye ikutkn ati mmg dah nk tdo tpi jpgi koi1 nk kne amik mama n bh lk kt pudu wduh waduh tijah... huh~ ngntuk thap gaban ni.. waaaa....

p/s : jgn la tunggu mase tu berlalu.. kerane lgi ditunggu lgi la perlahan rasenye mase tu berlalu.. mmm ponek den nonggu ea~ !

4 comments:

ab geldofg said...

hahahaha comel dia tdo hehehehe

hestyrezyuda said...

wakakakaaka etoi.. aku tahu kenapa ko amek pic nih.. sebab ko pun macam budak tu kan.. suka2 je nak landing... waaakaakaaaka

sometime sometime sometimes said...

shuuuutt~ ko senyap skit... jgn ckp org... nnt aku cite kan org lk kejdian kt trafic light ko tu kang cemane? wakkka...

sometime sometime sometimes said...

ab geldofg << hehe cute + comel kan die... hmmmmm anak kamo nnt jgn bio cmni ek hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace