Wednesday, November 26, 2008

huh~ memBLOG lagi aku..


salam all..

first of all..

huh~ dah lame btol rasanya tak memblog..lepas aku remove kan blog lame ni la baru aku rasa nak memblog lagi.. hehehe

like other sais that "let by gone be by gone"...



so that from now on xde sebab mengapa aku harus stop memblog kan diri heheh...

lepas ni aku akan mule mencoret sekerap yg mmpu tpi skg agak berbeda suasananya berbanding dulu dimana dulu diriku hanya dengan "DUNIA KU" yg kononnya indah.. ditambah pula dulu aku xkerja tpi now.. huh~ tak terkejar dah rase.. hehe sampai adik² ku pon dah pandai bersungut.. "payahnya nak rasa masakan ko sekarang ek.." hahaha

baru dorg rasa... dlu masa aku masak hari² asik komplen ke.. ha now.. they got served..kah kah
hey... k la.. gud a work to do... TO BE CONT~..

NEW life TrEE in TrEE



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace