Friday, February 27, 2009

TAG dri zorro

sorry ek zoro... lambat post tagged dari mu tu ye.. ni bru ade mase and bru tahu cemane nk reply tag hehehe...

1. Do you think you are hot?
~hot? na'ah.. how come la hot.. skrg musim ujan maa

2. Upload your favorite photo


3. Why do you like this picture?
~ sbb die yg teman aku tido ari2

4. When was the last time you ate pizza?
pizz??? isk lame amat dah tu.. taun lepas...

5. The last song you listened to..
~ hmm bru pas dgr lagu kembali pulang from kangen band

6. What are you doing now besides this?
nak kemas bilik sbb arini ponteng keje BTW ade mmbe nk dtg dari melake nk tumpang umah so blik sepah skit hehe

7. What name you prefer besides yours?
~ hmmm...all my frens name..

8. People i Tag:
i)hestyrezyuda a.k.a amim
ii)owner blog ©ikhlaswarisan™ a.k.a apisz
iii)nanika
iv) incik AB GELDOFG
v)follower & reader blog aku kesemuanya..bley?esp inTAN, misslovely, rose-emely a.k.a dak chomel, adik sikin, incik GUApunyaHAL, s.a.r.a

9. Who is no (i)?
namenye amim dak yang aku kenai dari room ym melake 2.. yg skrg ni hari2 teman aku jejalan malam.. hehe

10. No. (iii) is having relationship with?
erk....nanika ade relationship ngn sape ek nanika? xtahu lorh wakaka

11. Say something about (v).
hmmm mereka2 ni la yg view n comment en3 ku recently hehe...

12. How about no (iv)?
hmmm ab glen ni.... hmm kasar nye die terlalu jujur dan terbuka.. great laa

13. Who is no (ii)?
no ii ni adalah apisz yang poyo2 ajak org blanje makan tpi hakikatnye tiap kali ajak kuar ade je alasan die bagi... tpi.. die akan reply utk ajak kuar time2 org semua dah landing atas katil.. (nmpak sgt xikhlas nak ajak kuar kan kan kan)

~~** hehe terima la tag ku yang pertama ini... hehe korg semua best.. syg skit.. muaah wakakaka**~~

2 comments:

ieykin baik said...

tme ksh kak tagged kin :]

Miss Lovely said...

Thnks babe... cyunk u ketat2... (n_n)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace