Thursday, December 29, 2011

Demam dpt upah mcD...

Cian hubby lapa sangatttt... Arini dak lian merangkap contractor yg diupah setahun lalu utk buat gril kt rumah kami.... Mentang2 order under kawan1 dia ble buat delay smp lebih setahun dah ... Mmg sakittt je hati... Tpi syukur dia dah siap lan semua nya.... Pada tabggal 27dec dia decide inform kami yg dia akan dtg psang tepat pkol 10 pgi... Jadi en suami pon amik cuti ari tu semata2 nak kasi dia setle kan keje dia.... Pkol 10 la sgt.... Smp la pkol 5ptg baru la muncul depan pintu umah.... Aku dh la xlarat... Kejam gile... Haaaa tu kejam dia.. Kejam kami lak... Mcm2 aku komplen kan.. Bukan niat nak balas dendam ka atau nak penaha dia tpi nak tego apa yg xberul yg x cantik... So proses berlangsung smp magrib dan rehat jap dan smbung balik sampaiii pkol 12 lbih tgh malam... Aku ngn hubby ni lapa tuhan je yg tai... Tpi sbb kan nak dia setle kan jugak malam ni maka kami redha la lapa pon hehehe... Jadi.. Berkat saba dan aku demam dan xlalu makan maka nya sesudah mereka balik aku pulak dpt upah nya... Sgtt best... Nak demam selalu la cam ni

Saturday, December 17, 2011

Published with Blogger-droid v2.0.2

picnic bersama yg tersayang









Published with Blogger-droid v2.0.2

Sunday, December 11, 2011

Feninnnn

Di LUAH mati mak
Di TELAN mati bapak


.………............................


Mood : BUNTU BUNTAL.....


........................................

my DREAM car.....


Tuesday, December 6, 2011

Rindu

Rindu nya dengan baby mirza ni huhuhu.....

Hasil tangan si isteri buat suaminya

Hehehe.... Saja nak tayang yg aku dh pandai buat daging salai masak lemak cili api.... Heheeh myb pada korg bnda remeh tpi buat aku yg xpndai masak ni .... Perkara yg paling aku xreti adalah..... "nyala kan bara" ..... Wakakakak tu pasal aku ckap susah gile.... Ni dah kira 1 pencapaian yg bagus hehehe si samping kritikan juri ( en suami) yg begitu memberansangkan hehehe... Smp basah tiyak panas wkakak...Tahniah pada dri sya hehehe... Lepas ni kne banyak belajar lgidan tnya2 org... Bekerja keras utk masak makanan kegemaran hubby mmg suatu yg "adventure"
Wlakakaka.... Cewahhh poyooo

Monday, December 5, 2011

No TITLE juz

I HATE U ............ Moron!!!!

Sunday, December 4, 2011

Memancing bersama yg tersayang

Tarikh : 4 december 2011
Tempat mancing : jambatan sg melaka
tempat makan : asam pedas claypot, kota laksamana melaka

Saturday, December 3, 2011

Huhu... Hubby kejam xmo bawak kuar jalan2

Harini gerammm. Sgt.... Penat ajak dan pujuk hubby nk kuar jalan2 tpi buat dekkk je... Sedey je... Huhu dia siap ble pgi tapau kfc pancing org kt umah ni sbbbbb dia nak tgk bola malam tu waaaa.... Nak kuar... Nak tgk wyg.... Nak karaoke.... Huhuhu sedey....

Tpi.. Dlm sedey2 tu sedap gak kfc tu walakakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace