Saturday, February 14, 2009

KENAPA CUCI KERETA LG BEST DR BERKHALWAT??

~Cuci KETE boleh dilakukan depan kawan-kawan tanpa merasa malu dan bersalah.

~Masa sedang asyik menggosok badan KETE tak perlu tengok-tengok kiri kanan.

~KETE tak merengek-rengek masa ia mula basah dan licin oleh sabun.

~Boleh tangguh beberapa minit, pergi sambut telefon, makan nasi, pergi tandas, hisap rokok tanpa sesiapa yang tak puas hati.

~Tak perlu pujuk-pujuk dan berjanji untuk bertanggung jawab sekiranya hendak mula mencuci KETE.

~Lepas cuci boleh naik dan tekan-tekan serta baring-baring dalam sebarang posisi tanpa emak atau JPJ tegur sekiranya belum dihidupkan enjin.

~Tak perlu bersusah payah mencari tempat tersembunyi. Depan rumah atau di stesyen minyak pun boleh.

~Nak pancut air sepuas-puasnya dalam atau luar enjin tiada yang larang.

~Nak buat setiap hari lagi digalakkan, malah dipuji oleh mak bapak,kawan-kawan.

~Majikan tidak akan memecat anda.

****
Jika kebetulan tok kadi dan ketua kampung melintas, anda boleh menegur dengan senang hati dan mempelawa mereka cuci same,pastu bwk diorg g jenjalan window shopping ker..silap2 diorg plk pelawa jd menantu diorg..x ker besttt tu

2 comments:

ieykin baik said...

wakakaka
nsb otak sy kale putih kak
:]

sometime sometime sometimes said...

sikin.... klu otak org tu blom kotoq.. hehe die xkan pk mcm2 la.. kiki... dir xsmpai kesane pon... ni ko nye ni dah ade skit2 dah ni kesan tompok kuning.,, tu pasal la ko ble pk sampai kesitu... hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace