Saturday, January 10, 2009

I WiLL NOT SURVIVE

tajuk mmg keren.. wakakakk

huh~ lagu ni akhirnya aku jumpai... huhu lagu ini aku temui pertamakalinya pada tahun 2004 atau 2005 if im not mistaken laaa... or mayb earlier then that

saje je upload nk share ngn korg semua..hehe I WILL not SURVIVE.. tpi sebenarnya aku ble ape survive hehe ape ade dengan kekecewaan semua org akn rase ape.. but bile aku dgr lagu ni haha aku selalu xjadi nangis dulu hehe kuat kuat kuat.. go go chayook~!

Friday, January 9, 2009

OPAH ku sayang


hmmm ntah kenape.. aku rindukan sangat pada opahku... aku rase down sgt arini.. mugkin sbb aku baru pas balik dari intiview.. n aku rase lemah sgt.. aku rase aku xdpt job tu..
dulu klu nk buat pape kee.. ade peksa ke.. opah la org yang akan aku jumpe... die akan ajar macam2 ayat penenang tuk aku.. bagi aku kuat.. aku yakin.. aku xkelu.. sbb aku sorg yg speechless bila berhadapan dgn org yg xkenal dan mudah patah semangat dan yg pling penting darah gemuruh ku yg tahap gaban..

huh~ arini intiview session sampai 4 jam lebih sbb dan habis 4 phases task.. aku gabra sgt.. masa ujian hmmm xmo la xjadi la cite pasal ujian yg getir tu.. ek ek..xyah cite la kan.. hmmm opah.. miss u

AL~FATIHAH buat opahku tercinta yg telah pulang ke rahmatullah pada hari RABU(29/11/2006 = 6.50pm) sedey sgt2...

Thursday, January 8, 2009

WHICH TYPE OF MAN IS YOUR BOYFREN :P

mai pilih mai pilih.. BF korg type yg macam mane & hite me a comment on it ya



clcik on picca to view da full image

Sunday, January 4, 2009

bowling nite..... :P

indahnyer malam tdi.. wakakak.. walaupun selsema dan batuk ku tersangat parah.. tpi sebab kan kedengaran call dari budak berdua ni.. terus aku sentap bersiap.. hahaha... masuk je kete aku dah sehat.. wakakak.. pastu balik je kuar keta aku start BERhingus balik.. wakakak... Sian nyer aku :D









Saturday, January 3, 2009

Ummiku Sayang

setiap malam cam biase aku melayan kan room melake!2.. semenjak aku xde keje ni... room ym ni la tmpat aku habiskan mase... bermule dari kl1 n skrg melake 2...

d'll sgt supportive... hehe best..jatuh hati aku rasa dengan layanan dorg.. buat aku rase xkesorangan setiap mase.. walaupun aku masih sedar yang masalah aku masih belum selesai...hmmm masalah~~~ ahh keep ikut aku.. kenape ek? hmm persoalan yg asik bermain dibenak fikiran.. tpi klu xde prob cemane lak agaknyer idup aku ek???,,, hmm xpe la.. ikut je la prob oi haaha

aku nk cite pasal semalam ni... xde g special sgt pon selame arini.. cume semalam... semalam ye semalam.. sebelum subuh 3hb jan 2009.. lingkungan pkol 4.50.. ade seseorg tu PM aku.. n story punya story.. die kasi aku lagu dari "mawardah - ummiku sayang" ... ya allah... rase cam nk pengsan.. haha ni la lagu yg aku gile2 suke.. sejak aku tadika lagi.. aku cari lagu ni dah berpuluh tahun.. akhirnyer aku ketemu.. huhu~ seharian aku spin lagu tu je.. huhu~ bestnyer.......... walaupun demam.. aku ttp semangat :D hehe...

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


dan korg tau.. aku pasang lagu tu kasi kt mama aku.. hehe aku nyanyikan tuk die cam aku nyanyi mase contest nasyid tabika aku dlu.. nangis mama aku.. huhu~ :( ampun mama.. ngah cume nak kuah kan rasa hati yang bahawa se nye... kalau mama xde.. ngah xmampu lagi hidup dalam dunia ni....segalanya hanya untuk mama.. u r my precious for entire life... love u mama.. sangat2... :( muuaaah... lgi 3 hari besday mama.. ape suprise tuk mama ek?? hmm any idea

come xcaye lagu ni best.. meh dengar ngn aku... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace