Monday, October 3, 2011

UNDIlah......

harini aku dengan husband saling berpandangan bila tgk beritadi tv yang memaparkan aksi2 menteri didalam parlimen.... bukan nk kata tpi terpaksa kata... mereka dah umpama haiwan yang kelaparan..seram nya bila dilihat.... jadi perkara pertama yang terpacul dari mulut husband setelah saling berpandangan tadi adalah......

yang..... jom check status spr be online jom........

aku bingkas bangun dan trus search  http://www.spr.gov.my/ untuk menyemak status pendaftaran
almaklum lah kami ni baru pertama kali nk mengundi...sebelum2 ni mmg xsuka akan politik kotor ni..tpi bila dah tersedar dan terhantuk dek vdeo klip yg bernas ni kami decide utk mengundi..... buat apa kutuk2 belakang... baik pilih org yg kita rasa betul2 boleh bat kerja.... kan....

ni URL website promo SPR ni..... http://www.undilah.com/ tpi sayang nya video yang bernas ni dah kne banned pula dari disiarkan di tv.... aku pon xpaham la kerajaan skrg..... bnda telus mcm ni xmau mengaku.. xmau mengaku negara ni mmg dalam masalah besar... hurmmm....

jom layan video ni.,,,,, :D





oleh kerana semangat yang berkobar2 aku trus aje create badge utk profile picture aku di FB hehee.. meh nk share kt sini..... shomelll kan :D hehehe

kalau korg pon nk buat juga boleh klik kt link dibawah ni : 
Link: www.picbadges.com/undilah/2282022/

anda juga boleh download picture berkenaan UNDILAH utk wallpaper laptop iphone ipad dan banyak lgi ..... link ada dibawah  ni :D

ENJOYYYYY~!!!!

Wallpapers

  1. Fullscreen
  2. Widescreen
  3. iPhone
  4. iPad

Direct Download




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace