Saturday, October 1, 2011

game yang menjadi kegilaan rakan2 facebook ku



aku pecaya semua dari kita mesti ada facebook sndri kan.... nisbah pengguna akaun facebook dinegara ni dianggar kan 1:1000 hebat bukan? tambahan pula ada yg 1 individu tetapi memili lebih dari 1 akaun..... mmg hebat.... tapi untuk apa facebook ini ya?


ada yang kata untuk mencari kenalan2 lama yg dah lama terpisah
ada yang kata untuk mencari calon suami/isteri
ada yang kata untuk menambah kenalan (hidup sekarang xckup kawan barang kali)
ada yang kata untuk menambah sumber rezki (business online)
ada yang kata untuk medium pemasaran
ada yang kata untuk MAIN GAME
ada yang kata untuk...............

eh cop.. yg last tdi tu apa? MAIN GAME..... hurm... mmg xdinafikan aku sndri punya 2 akaun facebook hanya untuk menggunakan aplikasi "online gamming"........

dan game yg paling menjadi kegilaan ramai rakan2 dalam frenlist aku adalah



Empires Allies


game yang mudah dan aku suka.... bukan hanya berperang tapi mengajar xmudah untuk membina sebuah empayar milik kita..... xsampai sebulan lagi aku main game ni..... tpi mmg sgt2 membantu aku dalam proses menangani KEBOSANAN tinggal seorang dirumah sementara menantikan dapat kerja baru.... hehehehe

jom cuba :D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace