Saturday, August 8, 2009

my B'day.. hehe best


aku teruja betul harini.. heh nak tau kenape????

sbb kalau ikutkan entry sebelum ni aku sedey je.. ye la sape x sedey..

dihari yg sgt penuh makna.. HARI LAHIR KU...

tpi aku sakit terlantar 2 hari kt umah... sorg2 lak tu mak ayah aku gi jb..adik2 semua fly blajo...

pastu ntah la nape tah org2 yang aku harapkan wish awal xwish.. gli la aku down.... tpi pada yg wish awal aku ucapkan tQVM fren:) hehehe...

eh eh,,, entry ni aku nk kongsi tntang smbutan besday aku kt tmpat keje.. hehe tQ to Pn.Nurul, Kak Liza, Khairul, Najmie, Wafie, dan Kecik..... dan Pada megat partner besday aku... heh tQ to all.... best sgt.. walaupon time tu masih lgi xsehat tpi sonok sgt... ayam yg ku makan xde rasa pape..hehe tpi syukran.. aku lupe snap gmbo ahadiah dorg kasi.. aku dpt sepasang kain baju kurung.. hehe aku akan anto gi tmpah.. selamat lepas dah aku baju raya sepasang.. hehe n megat katanya dpt kemaja... hehe tQ tQ tQ to all.. syg korg..warga kerja GiatMara Segambut yg sgt2 best hehe

1 comments:

nurasyikin.mokhtar a.k.a ieykin baik said...

muka nmpk sihat jek ka...mayb sbb epy kot... :] epy besday kak etoi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace