Wednesday, April 3, 2013

Checkup baby kali ke#9

Jommm checkup bby... Si mama still demam dan selsema cam air trjun hahaha...

check up baby lagi.... suka suka suke..

Harini hari Rabu 3 April 2013
harini akan berlangsung checkup baby di klinik desa paya rumput seperti biasa aku punya appointment mestiii lambat. Tu yg aku suka tu sbb aku dah siap2 ckp pada nurse tu yg aku suka dtg lambat so xpayah la tunggu lama2 beratur kan. kalau x mak oiiii ramai tau nk tunggu. so as u guys can see timing aku pon dah siap2 dia noted jam 11AM hahahaa... mcm VVIP lak rasa... tpi org dah kasi lambat pon still terlewat juga.

semuanya sbb malam tdi aku xdpt tido lena. baby sgtttt acttive plus... baba dia pon active kemain berdengkur sampai aku xble lena huh!~` sereangan bertubi2 namanya tu :D hahahaaa....
so as usual pagi2 tu bangun tunggu husband pgi kerja then sambung tidooo la hahahaa... kain dah siap2 spin dalam washing machine konon2 sebelum pkol 930 aku bangun la sidai baju bagai then trus pgi klinik dor checup but u guys guest wat??????
hahahaahaha.....
aku terlewat bangun la hahahaa... jam 10.40AM baru aku terjaga... boleh gitu???
so sepantas kilat aku bingkas bangun dan mandi..... setle mandi aku siap2 tpi.... perut amat2 lah lapa so makan dlu.... n ttibe baru perasan masa berlalu pantas jam dah tunjuk pukul 11.10AM pulak hehehe...
so rushing basuh2 tangan dan minum trus bingkas ambil phone dan hand beg. baru aku perasan akan miscall di phone aku. no yg xdikenali tpi starting no : 06-556 3168
soo.... aku trus terfikir yg OM MY TUHAN..... klinik dah call...... which is aku mmg dah lmabat ni.. hahaha
so cite banyak pon xguna aku just start kereta then RUSHHHHHHH to klinik :D
sesampai di klinik...... nurse2 kt kaunter tu just pandang aku dari jauh lgi... haha aku paham la maksudnya tu. malas nk dgr kot2 depa nk marah aku pon trus letak Buku Merah atas kaunter dan tekan number then trus masuk toilet dan "pee" hehehe......and settle trus tunggu kt kerusi utk ambil darah.
usaha la aku xmo nurse komen apa2... konon2 aku sihat je baby pon ok je.... tpi...... rupanya HB aku drop pulak.... hurm... nurse dah dpt trace aku xambil pil vitmamin secara regular uhuhu... so kene la lecture skit hehee... padan muka aku...
ok tpi kalini aku rasa btol2 xbagus la utk baby sian baby aku kan... so selepas ni aku decide akan BERUSAHA KERAS UTK MAKAN VITAMIN2 NI SEMUA SETIAP HARI :D Insyaallah... 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace