Monday, July 20, 2009

MASJIDIL HARAM SECARA live

huhu~.. pagi ni tdi bosS aku ade kasi kt aku link ni.....
die tegur aku.... " awk penah tgk x kadaan masjidil haram masa bukan waktu kemuncak haji secara live?"
aku jawab.... "xpenah puan..... ala dalam tv tu pon bukannyer live pon"
die senyum lalu jawab... " hmmm amik link ni... awk tgk... dorg tgh sembahyang subuh tu...kiute kt malaysia ni dan pukul 8.00am dah...."
lalu boss aku send kan link tu kepada YM aku....
terus aku berlari ke meja megat tumpang tgk.....
waaaaa..... teruja nyer aku tgk... mmg nmpak live.. macam aku tgk gambar dari satelite.. huhU~ semua tekun sembahyang subuh tika itu,....
korg nk tgk?
ha ni aku selitkan link tersebut....
lihat lah...
keadaan masjidil haram dengan live.. walau pun kite xkesampaian kesana..
sekurang² nya kite dpt lihat suasana pon sudah memadai kan... :D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace