Thursday, December 29, 2011

Demam dpt upah mcD...

Cian hubby lapa sangatttt... Arini dak lian merangkap contractor yg diupah setahun lalu utk buat gril kt rumah kami.... Mentang2 order under kawan1 dia ble buat delay smp lebih setahun dah ... Mmg sakittt je hati... Tpi syukur dia dah siap lan semua nya.... Pada tabggal 27dec dia decide inform kami yg dia akan dtg psang tepat pkol 10 pgi... Jadi en suami pon amik cuti ari tu semata2 nak kasi dia setle kan keje dia.... Pkol 10 la sgt.... Smp la pkol 5ptg baru la muncul depan pintu umah.... Aku dh la xlarat... Kejam gile... Haaaa tu kejam dia.. Kejam kami lak... Mcm2 aku komplen kan.. Bukan niat nak balas dendam ka atau nak penaha dia tpi nak tego apa yg xberul yg x cantik... So proses berlangsung smp magrib dan rehat jap dan smbung balik sampaiii pkol 12 lbih tgh malam... Aku ngn hubby ni lapa tuhan je yg tai... Tpi sbb kan nak dia setle kan jugak malam ni maka kami redha la lapa pon hehehe... Jadi.. Berkat saba dan aku demam dan xlalu makan maka nya sesudah mereka balik aku pulak dpt upah nya... Sgtt best... Nak demam selalu la cam ni

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace