Saturday, February 19, 2011

cerita best sangat2 - crazy little thing called love

semalam ada masa lapang sebelum rehat untuk solat jumaat... aku layari fb dan tetibe aku tertarik dgn link yang kawan aku share kan.... hurm aku buka dan hayati cerita tu...wallawe mmg TERBAIK babe... huhuhuhU~ sedey happy lucu kesian mcm harao idup kite pon cmtu semua ada la.. siap watak tu nagis aku nangis die ketawa aku ketawa hehehe.... teringat dan rindu zaman sekolah dulu huhuhuH~

korg nak tau cerita apa? cerita dari negara thai yg sgt sweet... ha meh layari same2... dah 2 kali aku ulang cerita ni hehehe

TAPI SEBELUM TGK CERITA... LAYAN NI DULU...

layannnn~




crazy little thing called love << klik disini















0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace