Monday, September 28, 2009

ape ni? aku xpaham


kelmarin aku buka blog ni yg dah sekian lama aku xupdate.... sekali aku buka korg tau ae aku nampak??????

shoutbox aku dicemari kata-kata kesat dari malaun mane tah.. ade ke sesedap rasa dia mengumpat keji aku di "rumah" aku sendiri ni..... ape kes?????

ko xpuas ati call aku ckp depan2.... jgn jadi bacul maki hamun aku dalam ni....

aku xpasti yg tulis ni JANTAN ke BETINA... tpi mmg &*()&&%^&#*## je cara penulisan nyer... dan bila tersentuh isu PERTUNANGAN aku tu.. makna nya die bukan org jauh... org yg kenal rapat aku jugak...

cis bedebah...sape ko ha??? xpuas ati meh face to face.. aku sebesar hama pon xtakut... bukan cam ko bacul.. pettuuiii....

ntah bile mase aku ade hubungan ngn laki org ke bini org ke hancur kan umah tangga org ke ape ke? aku pon xpaham.. sound sound maki maki mcm xde ******... STUPID MORON....

LOSER..DOUBLE LOSER...MORON....
ni la die aku kepilkan kt sini ape yg die tulis... panas ati aku...

tetamu:
weh perempuan, seronok rosakkan rumahtangga org??
9/24/09 1:37 AM #

tetamu:
elok la tu perangai.. satu hari nanti, ia akan berlaku pada diri ko sendiri, Tuhan itu Maha Adil
9/24/09 1:39 AM

tetamu:
harap ko dpt tahan balasan Tuhan terhadap ko atas penganiayaan ko terhadap aku dan isteri.
9/24/09 1:40 AM #

tetamu:
ko nak bertunang tak lama lagi kan? doa2 kan la hubungan korang kekal, balasan Tuhan tetap menanti.. lama atau sekejap je.
9/24/09 1:41 AM #

tetamu:
selagi aku rasa teraniaya, ko tak kan senang dan selamat didunia dan diakhirat.
9/24/09 1:42 AM #

sape ko yg sebenar? call aku kalau betul ko rasa teraniaya 0126825063 meh jumpe face to face.... jgn jadi bacul....

aku tekan kan kt sini... JANGAN JADI PENGECUT... 

21 comments:

hestyrezyuda said...

ahahahaha sis.. that not a human tau tak... dia tu setan baru terlepas bulan raya nih..
ntah pape laaaa....
yang aku nak tergelak besar tu apa tau...
kalau betul ko ada hubungan dgn dia...dia tu SUCI SANGAT KE???? sape suh dia menggatal sama?? benda tak kan jadik kalau bertepuk sebelah tangan kan??? apasal?? bini dia servis dah low ke apa yang nak gatal carik pompuan lain??? kalau BINI dia yang tulis aku boleh accept lagik laa ni yang JANTAn lak tulis.... nak aku gelak guling2 sampai amerika laaa.. waakakaka... dah tu bukak PEKONG sendiri lak tu... tak tahu malu betul...

r341 10v3 said...

emmm..pelik gak laki yg type...bkan ppn yag type___=))
xkan kak etoi nak kat bini dia lak..ades
buln baik ni de gak yg terlepas ek...
mcm2 la...kak wat dek je ngn dak tu..
xmam ubt kot..bini dia lupa nk bg__=))

utk dak laki tu : shuh3..kembali la ko ke jln yg benar ya~

hestyrezyuda said...

AHAHAHA SIOT JERK DAK TYPE EROR NIH.... BETUL JUGA KAN TAK KAN DAK ETOI MINAT KAT BINI DIA... ERRR ETOI KO NIH LESB KE??? EKEKEKEEK.. ADOIYAI... BARU KU TAHU... =))

suezensuzanna said...

adoilaaa...nape nih etoi oii....huuhuh

chubby bear said...

dari segi penggunaan ayat tu..macam ku tau sape. tapi...tak baik lak nak syak2. kang tak betul jadi fitnah lak.

satu je la boleh cakap. laki ni looser. pengecut tahap gaban.

etoi said...

chubby bear = bagus la ko pon pkir sama mcm aku pkir... sbb ayat tu aku dah pernah dpt 3 tahun dulu.. sebijik.... xkan aman.,.. teraniaya... semua sama... insaf lah wahai lelaki... aku xtahu apa lagi yg xkena dengan ko ni.. aku xpaham ape lgi yg ko nk.,... dah ckup ramai jdi mangsa ko.. berenti lah.... aku xrasa aku ada sebesar hama pon salah dengan ko.. andai kata hubungan ko retak itu bukan salah aku.. ini semua adalah kelakuan ko sendiri.,. ko yg memilih jalan ini.,.. hati bukan utk di permain kan... sedar lah.... aku xpernah buruk kan ko tpi ko lupe dan ko buta.. semua org sebenarnya dah mask dengan permainan ko....sedar lah....

r341 10v3 said...

emm....nape yull xtau sapa ek..
emm..tp geram la wat kat sis yull camtu..
nk kena ni...bgtau alamat dia biar nurul antar "kad raya"..bg dia insaf skit..hehe

~caHaYa MaTaKu~ said...

aminnn yarabal alamin...
pe la kes mamat tuh?? ermm sabar ye cik toitoi...

hestyrezyuda said...

weh yulll mmg la ko tak kenal... sebab jantan tu budak laki yang idup masa zaman kak etoi ko blajar la.. aku pun tak kenal juga.. jgn ko risau... sama sama la kita hantar kat raya kat dia eak.. ahahahah

someone someplace somewhere said...

wakakak.. anto jgn xanto.. wakaka.... asal xanto kain kapan ke ape ke yg btoi2 wat die ble insap.... heheh

Miss Fasha said...

OH AKU PUN TAU SAPE...
BIASE LA ETOI, MANUSIA X PERNAH PUAS.. HUKHUK...
AKU MAAFKAN KESALAHAN DIDUNIA TP DI AKHIRAT BIAR JE LA ALLAH YGTAHU..

tokei kilang papan said...

ini jantan ke hape? macam takde telo je gayanya! sound2 pompuan kat blog pastu takmo ngaku diri sape! telo letak mana oiii???

chubby bear said...

ala etoi, bukan apa. dia sentap la tu rahsia nak terbongkar. ada la tu sesapa gi bukak pekung dia tu. taring romeo tak sempat kuar tetiba nak kantoi lak. apa lagi, cuak ah! podaaah punya jantan!

Anonymous said...

chubby bear, tak baik tuduh2, berdosa, jangan khianati org, nanti orang akan khianati kamu kelak. :)

hestyrezyuda said...

Anonymous said...

chubby bear, tak baik tuduh2, berdosa, jangan khianati org, nanti orang akan khianati kamu kelak. :)


[ ADAKAH ANDA MANUSIANYE?? :-"... TAKAN TAKUT NAK LETAK NAMA KOT.. LALALALA~ ]

someone someplace somewhere said...

hahaha tQ hestyrezyuda ... aku rasa tuan punyer badan dan perasan la diri nya di perkotak katik kan disini,,,, wakaka... wahai hamba allah... muncul lah dikau didepan ku... kita bersemuka... baru la adil.. ni ko kutuk aku kaw2 blakang2.. ape barang... kan?

ade netul semua.. kikikI~

chubby bear said...

sebab aku kenal org tu la aku berani cakap wei! takde masa nak tuduh2! sbb aku salah sorg mangsa dia! nak bukti? pandai2 la cari aku!

Anonymous said...

whatever!

someone someplace somewhere said...

ahakz... ade lgi die.. hehehe

chubby bear said...

tgh terbakar tu... :p

Miss Fasha said...

whatever gak la...huhuhuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 - Born With Nothing | Death With Everything - is proudly copied by herself..hahaha :D
Visit her at Friendster and also Myspace